Menu

Sponsorer åt cykel-team

Image result for JackpotCity AppDet finns många team som cyklar lopp och som ständigt söker nya sponsorer. Några som är väldigt heta på tapeten är online kasinon. Varför? Jo för att dessa söker nya vägar att marknadsföra sig på och deras verksamhet går som på en räls! I följande inlägg kommer du kunna läsa om olika sätt man kan göra om det är så att man har ett team som man cyklar med och som man letar sponsorer åt. Det finns bland annat JackpotCity App och andra som är väldigt bra på den här sortens marknadsföring.

Brainstorma med ditt team

Det absolut första man bör göra om man söker sponsorer är att sätta sig ner och börja snacka om vilka man har i sitt nätverk som skulle kunna hjälpa en. En person kanske inte har så många kontakter, men om man ser till hela gruppens nätverk, och i sin tur ens nätverks nätverk så kan man nå ganska så långt. Sedan måste man veta vad det är man söker hos en sponsor. Är det att de ska ge pengar i utbyte mot att de får ha sin logga på ens kläder, eller är det en sportdryck eller något annat trevligt som de skulle kunna bidra med? Låt fantasin flöda.

Flera eller endast en sponsor

Man kan såklart ha fler än en sponsor om det är så att sponsorerna går med på detta. Man kan ju inte ha två konkurrerande verksamheter som sponsorer av kläder till exempel. Men om de är i olika branscher så gör det ju ingenting. Var kreativ och kom ihåg att det är enklare att få sponsorer om man visar att man är seriös och om man är ett stort team. Sedan handlar det också om att man ska vara ödmjuk när man talar med folk, annars kommer ingen vilja hjälpa.