Menu

Cykla för en god sak

Att cykla har blivit en populär hobby och är ett bra sätt för att hålla kroppen i form. För den som gillar att cykla och är redo att ta nästa steg, nämligen att utmana sig själv, så finns det många lopp i Sverige. En del kanske tycker att det är konstigt att cykla ett lopp, vad ska man göra det för Image result for Cykla för en god sakliksom? Om du är en av dem som känner så så kommer det i följande inlägg komma en lista som kan motivera dig. Det finns nämligen många lopp där registreringsavgiften går till ett bra ändamål. Till exempel så kan man cykla för forskning, någons rättigheter och så vidare.

Spin of hope

Att gå på spinning är väldigt populärt i Sverige eftersom det är så kallt på vintern. Man vill ju helst inte ta ut sin fina cykel när det är snö, slask eller halka ute. Då är spinning perfekt! Något som är väldigt kul är att cykla tillsammans i stora klasser och under en längre tid. Det man kan göra om man gillar spinning och man vill göra det för en god sak är att man registrerar sig för Spin of hope. Det är en spännande upplevelse där man cyklar i flera timmar eller så kan man välja att cykla i team och dela upp tiden. Anmälningsavgiften går direkt till barncancerfonden.

Ride of hope

Om man hellre är en person som vill cykla ute så kan man registrera sig för Ride of hope. Då cyklar man från Lund till Stockholm. Även i det här loppet så samlar man in pengar till Barncancerfonden och årets pengar kommer gå till ett nytt sjukhus. Det här är något som man kan göra med vänner, familj eller själv. Det är ju såklart många som är med och cyklar så man kommer ju aldrig cykla själv.